50 ÓRA INGYEN!

Már nálunk tanulsz? Akkor megajándékozunk 50 órával online (Zoom). Gyakorolj velünk idegen nyelveket! Fejleszd a beszédkészséged angol, német, olasz és spanyol szóbeli tréningeken, nyelvtanozz a korrepetálásokon, vegyél részt angol próbanyelvvizsgán, készülj fel egy angol állásinterjúra vagy erősítsd az angoltudásod az üzleti nyelv területén! A változatos időbeosztású órarend segítségével könnyedén megtalálod a számodra megfelelő nyelvórát.

Az órarendek megtekintéséhez, add meg a kódot kérlek:

Ingyenes angol nyelvtanfolyamok
Ingyenes német nyelvtanfolyamok

AJÁNDÉK SEGÉDANYAGOK

Angol és német szótanuló hanganyag* kezdőtől középfokig. A többórás programot a beiratkozáskor megadott kóddal éred el... Tanulj szavakat könnyedén!

Hallgass bele online hanganyag angol és német nyelven

Angol, német és olasz nyelvtani segédanyagaink a nyelvtanfolyamok szerves részét képezik. Ha már Hallgatónk vagy, hozzáférést biztosítunk az összes dokumentum eléréséhez, melyet kinyomtatva hozz magaddal a nyelvtanfolyamra!

Nyelvtani segédletek

SZINTELMÉRÉS, PRÓBAÓRA

A Szintfelmérő kitöltése mindenkinek ajánlott - azoknak is, akik kezdő tanfolyamot keresnek! Szintfelmérőt bármikor írhatsz nálunk személyesen nyitvatartási időben, melyet azonnal kijavítunk vagy kattints most az általad választott nyelvre, töltsd ki online, és azonnal megkapod az eredményt! Szánj rá legalább fél órát!

Az ingyenes ZOOM letöltéséhez ITT talász infókat.

ONLINE NYELVLECKÉK

Gyakorolj most angolul, németül, olaszul, hollandul, oroszul vagy spanyolul! Nyelvtanáraink folyamatosan érdekes feladatokkal készülnek számotokra... Kattints arra a képre, amelyik felkeltette az érdeklődésed!
Jó gyakorlást!

Videók Nyelviskolánkból