50 ÓRA INGYEN ONLINE

Szóbeli tréningek* csak ONLINE Hallgatóinknak angol, német, olasz és spanyol nyelven! Nekünk fontos, hogy a nyelviskolánktól megszerzett tudást lehetőséged legyen gyakorolni. Beszéd, beszéd és csak beszéd... Az online szóbeli tréningek mellett időszakonként angol és német nyelvű próbanyelvvizsga, nyelvtani korrepetáló, külföldi munkavállalási, CV író és állásinterjú tréningeken is lehetőséged lesz ingyenesen részt venni, ha a mi nyelviskolánkat választod!

Órarendek
Ingyenes angol nyelvtanfolyamok
Ingyenes német nyelvtanfolyamok

AJÁNDÉK SEGÉDANYAGOK

Angol és német szótanuló hanganyag* kezdőtől középfokig. A többórás programot a beiratkozáskor megadott kóddal éred el... Tanulj szavakat könnyedén!

Hallgass bele online hanganyag angol és német nyelven

Angol, német és olasz nyelvtani segédanyagaink a nyelvtanfolyamok szerves részét képezik. Ha már Hallgatónk vagy, hozzáférést biztosítunk az összes dokumentum eléréséhez, melyet kinyomtatva hozz magaddal a nyelvtanfolyamra!

Nyelvtani segédletek

SZINTELMÉRÉS, PRÓBAÓRA

A Szintfelmérő kitöltése mindenkinek ajánlott - azoknak is, akik kezdő tanfolyamot keresnek! Szintfelmérőt bármikor írhatsz nálunk személyesen nyitvatartási időben, melyet azonnal kijavítunk vagy kattints most az általad választott nyelvre, töltsd ki online, és azonnal megkapod az eredményt! Szánj rá legalább fél órát!

Az ingyenes ZOOM letöltéséhez ITT talász infókat.

ONLINE NYELVLECKÉK

Gyakorolj most angolul, németül, olaszul, hollandul, oroszul vagy spanyolul! Nyelvtanáraink folyamatosan érdekes feladatokkal készülnek számotokra... Kattints arra a képre, amelyik felkeltette az érdeklődésed!
Jó gyakorlást!

Videók Nyelviskolánkból