Üdvözlünk nyelviskolánkban!

Oldott hangulat, mint egy baráti társaságban - óráinkon erre törekszünk. Amikor emberek között barátságok szövődnek, és mindenki elfelejti, hogy a tanulásnak annyi iskolai év után stresszesnek kell lennie, sikerrel jártunk. Végtelen energiát ad számunkra, amikor látjuk ennek megvalósulását, illetve, hogy a Hallgatók önbizalma, tudása napról napra növekszik, miközben sikerélménnyel gazdagodnak. A Ti visszajelzésetek ad számunkra olyan pluszt, ami miatt a tanítás egyszerre hivatás és hobbi.

ISMERJ MEG MINKET!

HOME OFFICE

Hogy telnek kollégáink napjai a karanténban? Online tanítanak tovább, és közben összedobnak egy a capella videóklipet. :) Néhány tanárunk most illusztrálja, mit csinálnak otthon két tanóra között.

Milyen a jó tanár?

Feltettük magunknak a naaaagy kérdést: MILYEN A JÓ TANÁR? Tiszteletet parancsoló, laza, vicces, vidám, mindig jókedvű, kétlábon járó szótárfüzet, szigorú és nem az. És mit gondolnak a tanárok arról, hogy milyen a jó tanár? Most anyanyelvi tanárainkat is bemutatjuk nektek.

Milyen a jó a diák?

Sokkal jobb, ha nem teljesen jól csinálunk valamit, mintha egyáltalán semmit sem teszünk... Ezzel a mottóval szeretnénk bátorítani minden Hallgatót, aki belevág a nyelvtanulásba. Sosincs késő, nincs rossz nyelvérzék, lehet, sőt kell is hibázni, mindent meg tudunk csinálni. Legfőbb célunk, hogy aki a mi nyelviskolánkat választja, a lehető legjobban érezze magát.

Home sweet home - Cosmo!

Őrült buli van a kávézónkban! Ismerd meg sokoldalú csapatunkat kicsit másképp is! Az órák után Te is maradj velünk egy süteményre, italra a Cosmo Café-ban, ahol leckét írni is öröm! Come on!

Aliz & Misi - nyelvtanárok

Ismerjétek meg Alizt és Misit! Ha angolul vagy németül szeretnél tanulni, lehet hozzájuk kerülsz! :)

Melinda & Bonifác - nyelvtanárok

Vajon Meli és Boni miként kezdték pályafutásukat? A videóból kiderül, hogyan kerültek közel az angol nyelvhez! :)

Reni & Kornél & Ádám - nyelvtanárok

Vajon mindent tudtok Kornélról, Reniről és Ádámról? Mi minden kellett ahhoz, hogy nyelvtanárok legyenek?

Orsi & Dávid - nyelvtanárok

Minden, amit Orsiról és Dávidról tudni akartatok!

H12 - a nyelvoktatás új vegyértéke

Mi az a H12? Képzeld azt, hogy a Nyugati pályaudvarnál vagy. Körülötted nyüzsgés, 4-6 villamos, pláza, stb., alattad dübörög a metró... Haladj észak irányba pár lépést a Váci útra, pár méter múlva balra a Katona József utcába, majd a második saroknál jobbra... Ezek után már jöhet is a nyelvtanulás!

Intenzív tanfolyamok

4 HÉT = 1 TANÉV! Intenzív nyelvtanfolyamainkkal 100 óra tudásanyagát sajátítod el egy hónap alatt. Gyakorlatilag együtt fogsz élni a nyelvvel. Tömény, gyors, dinamikus nyelvtanulással nézel szembe, azonban ha szorgalmas és elszánt vagy, hihetetlen eredményeket érsz el. Mi mindenben segítünk! :)

Félintenzív tanfolyamok

Munka vagy iskola mellett általában a FÉLINTENZÍV nyelvtanfolyamot választják hallgatóink. Heti kétszer kell nyelviskolánkba eljárnod a kora esti órákban. A haladás dinamikus, 12 hét alatt sajátítod el egy teljes tanév tudásanyagát, így egyéb kötelezettségeid mellett is lehetőséged van egy igazán hatékony nyelvtanfolyamon részt venni...

Hétvégi tanfolyamok

HÉTVÉGI NYELVTANFOLYAMAINK lassabb tempót diktálnak számodra, hiszen egy héten egyszer - szombat délelőttönként - kell jönnöd. Több időd van a felkészülésre, kevesebb tananyagot kell feldolgoznod hetente. Azoknak ajánljuk, akiknek tényleg nincs idejük hétköznaponként és kénytelenek a hétvégéjüket nyelvtanulásnak szentelni. Mi mindent elkövetünk majd, hogy a nyelvtanulás egyszerre legyen számodra hasznos és szórakoztató, ha már a szombatod erre szánod... :)

Ajándékok

Ki ne hagyd, ha hozzánk jársz nyelvtanfolyamra! Ha nálunk tanulsz angolul, németül, olaszul vagy spanyolul, számos lehetőséged nyílik gyakorolni és használni a nyelvtanfolyamainkon megszerzett nyelvtudást!

Ezt láttad már?

Ki ne hagyd, mert ezek is mi vagyunk! Készítettünk Neked egy kis kedvcsinálót! :) Első lecke: milyen nyelveket hallani a klipben?

Üdv Berlinből!

Martin (egyik némettanárunk) Berlinből tölt fel rendszeresen nyelvleckéket Facebook oldalunkra és YouTube csatornánkra. Érdemes követni minket ott is! Ízelítőként vegyük most át a német igeragozást!

Online kurzusok

Ebben a videóban betekinthetsz néhány jelenleg futó online tanfolyamunkba.
Amatőr felvétel! Diákjaink hozzájárultak a rögzítéshez és közzétételhez. Normál esetben sosem rögzítjük óráinkat.