Blog

Legyen szó külföldi nyaralásról, munkavállalásról, vagy külföldi ismerősök meglátogatásáról, a Cosmopolitan nyelviskola segít Neked a felkészülésben!

Tovább

Alábbi cikkünket azok számára ajánljuk, akik elhatározták, hogy belevágnak a nyelvtanulás rejtelmeibe. Ha Te is közéjük tartozol, már meg is tetted az első lépést egy tökéletes nyelvtudás érdekében. Mi következik ezután?

Tovább

Alábbi cikkünk azoknak szól, akik tervezik, hogy a jövőben külföldön vállalnak munkát. A Cosmopolitan nyelviskola segít önéletrajzod megírásában, felkészít az állásinterjúra és a mindennapi szituációkra.

Tovább

Az internetnek hála ma már lehetőségünk van rengeteg nyelvtanulási módszert ingyen kipróbálni. Letölthetünk angol nyelvű filmeket, feliratokat, dalokat - hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Azonban hátránya, hogy túl sok ingyenes tartalomhoz lehet hozzáférni, ezért sokszor azt sem tudjuk, hol kezdjük. A jó hírünk, hogy tudunk erre megoldást!

Tovább

Hamarosan befejezed felsőfokú tanulmányaidat, de még nincs a kezedben a nyelvvizsga? Esetleg azok közé tartozol, akiknek már egy ideje az intézmény falai között porosodik a diplomája, mert azóta sem tették le a nyelvvizsgát?

Tovább

Gyakori eset, hogy az ember rengeteg időt, energiát és pénzt fektet a nyelvtanulásba, elér egy szintre, majd nem használja a nyelvet és bizonyos idő elteltével szomorúan konstatálja, hogy mennyi mindent felejtett. Ha Te is hasonló cipőben jársz, érdemes elolvasnod cikkünket!

Tovább

A kérdés, hogy lehetséges-e egyedül megtanulni egy idegen nyelvet, biztosan a Te fejedben is megfordult már. Ha szeretnél érdemleges választ kapni, olvasd el alábbi cikkünket!

Tovább

Ha kifogástalanul szeretnél angolul beszélni, nem hanyagolhatod el a nyelvtant sem! De ki mondta, hogy nem tanulhatsz szórakozva? Alábbi cikkünkben bevezetünk a prepozíciók világába és ajánlunk több, mint 30 angol nyelvű dalt, melyek segítségével könnyedén elsajátíthatod ezeket. Készen állsz rá, hogy tanulj egy kicsit szórakozva?

Tovább