Német nyelvtanfolyamok

Intenzív Német NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Egy teljes tankönyv anyagának elsajátítása 4 hét alatt!

A lehető leggyorsabb haladás! Az intenzív angol nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nagyon rövid időn belül szeretnék elérni a kívánt tudásszintet, és van idejük a tanulásra minden nap. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, angol nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged. Kezdő szintről már 4 hónap alatt (4x100 óra) középfokú angol nyelvvizsgát szereznek hallgatóink, 2 hónap (2x100 óra) elvégzésével pedig alapfokú nyelvtudás érhető el. Ha nem kezdő szintre szeretnél jelentkezni, akkor szintfelmérő megírása ajánlott, hogy biztosan a tudásodnak megfelelő csoportba kerülj! Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven.

judit, intenzív nyelvtanfolyam

Judit (24) - óvónő

A diploma átvétele miatt sürgettett az idő. Kezdő szintről 4 hónap alatt eljutottam középfokig, és sikeres nyelvvizsgát tettem. Ezután egy évet külföldön töltöttem babysitter-ként. A nyelvtudásom ezalatt megközelítette a felsőfokot. Miután visszatértem az országba elvégeztem egy felsőfokú-előkészítő tanfolyamot, lenyelvvizsgáztam és találtam egy kiváló állást, ezúttal már itthon, egy elit kéttannyelvű magánóvodában.

dani, nyelvtanfolyam

Dani (45) - közgazdász

Örök újrakezdő voltam. Az egyetemi diplomámhoz egy második középfokú nyelvvizsga hiányzott. A munkaerő piacon nem zavart, mindig volt állásom, kihívást jelentő feladatokkal, korrekt fizetéssel. Aztán a munkahelyemen közölték, ha megszerzem a diplomámat, magasabb fizetést kapok, így ismét intenzív nyelvtanulásra adtam a fejem... A kapott fizetésemelés néhány hónap után meghaladta azt az összeget, amit a nyelviskolában tanfolyamokra, könyvekre elköltöttem. A fizetésemelés előnyeit azóta is élvezem.

eszter, budapesti nyelviskola

Eszter (39) - bolti eladó

Elvált, háromgyerekes édesanyaként egy éven keresztül munkanélküli voltam. Végül úgy döntöttem, külföldön vállalok munkát. Elvégeztem kétszer 100 órát a nyelvsuliban 8 hét alatt, heti 5x5-ben. Kemény volt, rengeteget tanultam, de végigcsináltam, mert jobb jövőt szerettem volna gyermekeimnek biztosítani. Külföldön először takarítóként tudtam elhelyezkedni, majd felszolgálóként, most pedig egy parfümériában dolgozom. Az anyagi helyzetünk végre rendbe jött. Büszke vagyok magamra, hogy meg mertem ezt lépni.

laci, nyelvoktatás

Laci (18) - tanuló

A gimnázium harmadik évének végén megbuktam idegen nyelvből. Otthon teljesen kiakadt a család, így egész nyáron intenzív tanfolyamra kellett járnom. Szűk három hónapig csak az idegennyelvvel foglalkoztam - azzal keltem, azzal feküdtem-, és ez eszméletlenül gyors haladást eredményezett. Ráment ugyan egy nyaram, de nagyon megérte. Most osztályelső vagyok idegen nyelvből.


peti, angol nyelvoktatás

Peti (30) - belsőépítész

Pár éve indítottam el a saját vállalkozásomat. Egyre több külföldi megrendelővel dolgozom. Az annyanyelvemen kívül egy európai nyelvet már magabiztosan beszéltem, egy másikban viszont segítségre volt szükségem. Sok másik pesti nyelviskola után végül a Cosmo-nál kötöttem ki. Itt azonban végre megkaptam amit másoknál hiányoltam. Profizmus, oldott hangulat, remek csapat, egyszerűen elmúlt minden nyelvi gátlásom. Köszönöm még egyszer!

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 4 hét
Intenzitás: heti 5x5 óra hétfőtől péntekig (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 08:30, 12:45
Kezdések: júl. 27., aug. 10., aug. 31., szept. 14., szept. 28., okt. 12., okt. 26., nov. 9., nov. 23.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett csak aug. 7-ig 41,990 Ft
Ajándék: +50 óra 1 évig lejárható ingyen szóbeli tréning anyanyelvi trénerrel, nyelvtani korrepetálás, CV író-, állásinterjú- és külföldi munkavállalás tréning, nyelvvizsgatréning, továbbá online alkalmazások, segédlet stb.
Engedélyszámok: E-000445/2014/C002, E-000478/2014/C002, E-000479/2014/C002

Jelentkezés

Félintenzív Német NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Gyors és hatékony tanulás munka vagy iskola mellett!

Dolgozók és diákok számára ez a legideálisabb angol nyelvtanfolyam. 3 hónap alatt 1 teljes tankönyv tudásanyagát sajátíttatjuk el hallgatóinkkal. Kezdő szintről így már 6 hónap után (2x100 óra) alapfokú, 12 hónap után pedig (4x100 óra) sikeres középfokú angol nyelvvizsga érhető el. Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged.

timea, angol nyelvtanfolyam

Tímea (41) - fodrász

Még abba a generációba tartozom, akiknek alig volt lehetősége nyugat-európai nyelveket tanulni az iskolában. Fiatalon mentem férjhez és hamarosan megszületettek a gyermekeink is. Onnantól kezdve az otthonteremtésé lett a főszerep az életünkben. Mindig akartam nyelveket tanulni, de nem volt rá időm. Aztán, gondoltam egyet és beiratkoztam. Kiváló és inspiráló a csapat. Ez a heti két este a nyelvsuliban számomra tudás és feltöltődés egyben.

szabolcs, nyelvtanfolyam

Szabolcs (34) – marketingszakember

A mai világban nagyon nehéz idegen nyelv ismerete nélkül élni, hiszen a mindennapokban, a munkában, az utazások során lépten-nyomon szükség lehet rá. Például külföldi kerékpártúráim alkalmával is elengedhetetlen, hogy valamilyen módon meg tudjam értetni magamat a helyiekkel. A munka világában pedig már ritkaságszámba megy az, ahol nem előny, ha az ember jól beszél valamilyen idegen nyelvet.betti, nyelviskola budapest

Betti (22) - pénzügyi adminisztrátor, diák

Tavaly év elején kezdtem el kezdő szintről nyelvet tanulni - a főiskola és egy részmunkaidős állás mellett - kétszer egy héten. Év végére sikeresen lenyelvvizsgáztam középfokon, így lekerült a vállamról az a teher, hogy a diplomámat ennek hiányában nem tudom majd átvenni. Rendkívül hasznosnak tartom az ajándék 50 óra szóbeli tréninget is, amelyre a mai napig járok.kornel, német nyelvtanfolyam

Kornél (17) - diák

Számomra most a tanulásé és a focié a főszerep. Edzés, gimi, illetve heti kétszer este meg rohanok a nyelvsuliba. A jövő tanévre egy külföldi ösztöndíjra pályázom, úgyhogy oda kell tennem magam. A nyelviskolában azt bírom, hogy mindenki nagyon különböző életekből érkezik a tanfolyamra, különböző értékrendekkel, különböző korosztályból, de a célunk itt mégis ugyanaz.anett, olasz nyelvtanfolyam

Anett (29) - ügyvéd

A Cosmopolitan Lingua Nyelviskola tanárai és anyanyelvi trénerei nálam csillagos ötösre vizsgáztak, és ez nem csak reklámszöveg. Van összehasonlítási alapom, hiszen már professzionálisan megtanultam egy idegen nyelvet, mielőtt ide kerültem. Szóval, mindenkinek ajánlom! Már több mint két éve, hogy ide járok. Most kezdtem bele egy újabb tanfolyamba. Eddig egy felső- és egy középfokú nyelvvizsgát köszönhetek az intézménynek.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 13 hét
Intenzitás: heti 2x4 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök
Órakezdések: hétfő/szerda 18:00-tól 21:00-ig, kedd/csütörtök 18:00-tól 21:00-ig
Kezdések: júl. 27., aug. 10., aug. 31., szept. 14., szept. 28., okt. 12., okt. 26., nov. 9., nov. 23.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett csak aug. 7-ig 41,990 Ft
Ajándék: +50 óra 1 évig lejárható ingyen szóbeli tréning anyanyelvi trénerrel, nyelvtani korrepetálás, CV író-, állásinterjú- és külföldi munkavállalás tréning, nyelvvizsgatréning, továbbá online alkalmazások, segédlet stb.
Engedélyszámok: E-000445/2014/C002, E-000478/2014/C002, E-000479/2014/C002

Jelentkezés

50 ÓRA SZÓBELI TRÉNING INGYEN

+ 50 ÓRA ANYANYELVI TRÉNEREKKEL
Beszéd, beszéd, és csak beszéd!
Mintha külföldön lennél...

...ezen felül még
+Állásinterjú tréning ingyen
+Önéletrajzíró tréning ingyen
+Tréning külföldi munkavállaláshoz ingyen
+Nyelvtani korrepetálás ingyen
+Nyelvvizsga felkészítő tréning ingyen

A tanfolyamkezdéstől 1 évig felhasználhatod! Ki ne hagyd!

ONLINE SZÓTANULÁS!

Angol, német szótanuló hanganyag kezdőtől középfokig! Minden Hallgatónk számára INGYENES!
Teljes hanganyagunk a beiratkozáskor megadott kóddal érhető el. Többórás hangfelvétel, pár perces feladatsorokban. Hallgass bele! Tanulj szavakat könnyedén!

ANGOL 1     NÉMET 1

ANGOL 2     NÉMET 2

TANULJ ÉS NYERJ!

Új angol és német nyelvű igaz/hamis kvíz alkalmazásunkkal nem csak szórakozva gyakorolhatod a nyelvet, hanem minden helyes válasszal kedvezményeket is nyersz a következő tanfolyamra!
100 kérdés, 100 válasz! Játssz, tanulj és nyerj!

-20% TANKÖNYVEKRE

hallgatóinknak a Famulus Könyvesboltban. Cím: 1138 Budapest, Újpesti rkp. 5. (Jászai Mari térhez közel)

BEMUTATKOZÓ

Ismerd meg néhány tanárunkat!

EZT LÁTTAD MÁR?

Ki ne hagyd, mert ezek is mi vagyunk! :)

Első lecke: Milyen nyelveket hallasz a videóban?

NÉMET NYELVTANFOLYAM?

Német nyelvtanfolyamra járni az egyik legkifizetődőbb szellemi befektetés. Több európai és hazai cég is keres németül beszélő munkaerőt, illetve a továbbtanulás szempontjából is számos lehetőséged van német nyelvterületen... Német nyelvtanfolyamaink képzési programja gyors és célratörő: profi, pozitív kisugárzású némettanárok, átlátható szintrendszer, kedvező árak, használható német nyelvtudás... A német nyelvtanfolyamiankhoz járó grátisz szolgáltatásokat is azért hoztuk létre, hogy Te - kellő szorgalommal - magabiztos német nyelvismeretet szerezz!