Német nyelvtanfolyamok

Intenzív Német NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Egy teljes tanév anyagának elsajátítása 4 hét alatt!

A lehető leggyorsabb haladás! Ezt a tanfolyamtípust azoknak ajánljuk, akik nagyon rövid időn belül szeretnék elérni a kívánt tudásszintet, és van idejük a tanulásra minden nap. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged. Kezdő szintről már 4 hónap alatt (4x100 óra) középfokú nyelvtudást szereznek hallgatóink, 2 hónap (2x100 óra) elvégzésével pedig alapfokú nyelvtudás érhető el. Ha nem kezdő szintre szeretnél jelentkezni, akkor szintfelmérő megírása ajánlott, hogy biztosan a tudásodnak megfelelő csoportba kerülj! Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven.

judit

Judit (24) - óvónő

A diploma átvétele miatt sürgettett az idő. Kezdő szintről 4 hónap alatt eljutottam középfokig, és sikeres nyelvvizsgát tettem. Ezután egy évet külföldön töltöttem babysitter-ként. A nyelvtudásom ezalatt megközelítette a felsőfokot. Miután visszatértem az országba elvégeztem egy felsőfokú-előkészítő tanfolyamot, lenyelvvizsgáztam és találtam egy kiváló állást, ezúttal már itthon, egy elit kéttannyelvű magánóvodában.

dani

Dani (45) - közgazdász

Örök újrakezdő voltam. Az egyetemi diplomámhoz egy második középfokú nyelvvizsga hiányzott. A munkaerő piacon nem zavart, mindig volt állásom, kihívást jelentő feladatokkal, korrekt fizetéssel. Aztán a munkahelyemen közölték, ha megszerzem a diplomámat, magasabb fizetést kapok, így ismét intenzív nyelvtanulásra adtam a fejem... A kapott fizetésemelés néhány hónap után meghaladta azt az összeget, amit a nyelviskolában tanfolyamokra, könyvekre elköltöttem. A fizetésemelés előnyeit azóta is élvezem.

eszter

Eszter (39) - bolti eladó

Elvált, háromgyerekes édesanyaként egy éven keresztül munkanélküli voltam. Végül úgy döntöttem, külföldön vállalok munkát. Elvégeztem kétszer 100 órát a nyelvsuliban 8 hét alatt, heti 5x5-ben. Kemény volt, rengeteget tanultam, de végigcsináltam, mert jobb jövőt szerettem volna gyermekeimnek biztosítani. Külföldön először takarítóként tudtam elhelyezkedni, majd felszolgálóként, most pedig egy parfümériában dolgozom. Az anyagi helyzetünk végre rendbe jött. Büszke vagyok magamra, hogy meg mertem ezt lépni.

laci

Laci (18) - tanuló

A gimnázium harmadik évének végén megbuktam idegen nyelvből. Otthon teljesen kiakadt a család, így egész nyáron intenzív tanfolyamra kellett járnom. Szűk három hónapig csak az idegennyelvvel foglalkoztam - azzal keltem, azzal feküdtem-, és ez eszméletlenül gyors haladást eredményezett. Ráment ugyan egy nyaram, de nagyon megérte. Most osztályelső vagyok idegen nyelvből.


peti

Peti (30) - belsőépítész

Pár éve indítottam el a saját vállalkozásomat. Egyre több külföldi megrendelővel dolgozom. Az annyanyelvemen kívül egy európai nyelvet már magabiztosan beszéltem, egy másikban viszont segítségre volt szükségem. Sok másik pesti nyelviskola után végül a Cosmo-nál kötöttem ki. Itt azonban végre megkaptam amit másoknál hiányoltam. Profizmus, oldott hangulat, remek csapat, egyszerűen elmúlt minden nyelvi gátlásom. Köszönöm még egyszer!

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 4 hét
Intenzitás: heti 5x5 óra hétfőtől péntekig (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 08:30, 12:45
Kezdések: márc. 23., ápr. 13., ápr. 27.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett 41,990 Ft

Félintenzív Német NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Gyors és hatékony tanulás munka vagy iskola mellett!

Dolgozók és diákok számára ez a legideálisabb és leggyorsabb tanfolyamtípus. 3 hónap alatt 1 gimnáziumi év tudásanyagát sajátíttatjuk el hallgatóinkkal. Kezdő szintről így már 6 hónap után (2x100 óra) alapfokú, 12 hónap után pedig (4x100 óra) középfokú tudásszint érhető el, ill. sikeres nyelvvizsgát tesznek hallgatóink. Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged.

timea

Tímea (41) - fodrász

Még abba a generációba tartozom, akiknek alig volt lehetősége nyugat-európai nyelveket tanulni az iskolában. Fiatalon mentem férjhez és hamarosan megszületettek a gyermekeink is. Onnantól kezdve az otthonteremtésé lett a főszerep az életünkben. Mindig akartam nyelveket tanulni, de nem volt rá időm. Aztán, gondoltam egyet és beiratkoztam. Kiváló és inspiráló a csapat. Ez a heti két este a nyelvsuliban számomra tudás és feltöltődés egyben.

szabolcs

Szabolcs (34) – marketingszakember

A mai világban nagyon nehéz idegen nyelv ismerete nélkül élni, hiszen a mindennapokban, a munkában, az utazások során lépten-nyomon szükség lehet rá. Például külföldi kerékpártúráim alkalmával is elengedhetetlen, hogy valamilyen módon meg tudjam értetni magamat a helyiekkel. A munka világában pedig már ritkaságszámba megy az, ahol nem előny, ha az ember jól beszél valamilyen idegen nyelvet.betti

Betti (22) - pénzügyi adminisztrátor, diák

Tavaly év elején kezdtem el kezdő szintről nyelvet tanulni - a főiskola és egy részmunkaidős állás mellett - kétszer egy héten. Év végére sikeresen lenyelvvizsgáztam középfokon, így lekerült a vállamról az a teher, hogy a diplomámat ennek hiányában nem tudom majd átvenni. Rendkívül hasznosnak tartom az ajándék 50 óra szóbeli tréninget is, amelyre a mai napig járok.kornel

Kornél (17) - diák

Számomra most a tanulásé és a focié a főszerep. Edzés, gimi, illetve heti kétszer este meg rohanok a nyelvsuliba. A jövő tanévre egy külföldi ösztöndíjra pályázom, úgyhogy oda kell tennem magam. A nyelviskolában azt bírom, hogy mindenki nagyon különböző életekből érkezik a tanfolyamra, különböző értékrendekkel, különböző korosztályból, de a célunk itt mégis ugyanaz.anett

Anett (29) - ügyvéd

A Cosmopolitan Lingua Nyelviskola tanárai és anyanyelvi trénerei nálam csillagos ötösre vizsgáztak, és ez nem csak reklámszöveg. Van összehasonlítási alapom, hiszen már professzionálisan megtanultam egy idegen nyelvet, mielőtt ide kerültem. Szóval, mindenkinek ajánlom! Már több mint két éve, hogy ide járok. Most kezdtem bele egy újabb tanfolyamba. Eddig egy felső- és egy középfokú nyelvvizsgát köszönhetek az intézménynek.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 13 hét
Intenzitás: heti 2x4 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök
Órakezdések: hétfő/szerda 18:00-tól 21:00-ig, kedd/csütörtök 18:00-tól 21:00-ig
Kezdések: márc. 23., ápr. 13., ápr. 27.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett 41,990 Ft

Hétvégi Német NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Lassabb tempójú haladás a szabadidőben

Azoknak, akik csak szombaton érnek rá nyelvet tanulni, és nem sürgeti őket az idő. 3 hónap alatt fél év gimnáziumi tudásanyagot sajátíttatjuk el hallgatóinkkal munka vagy iskola mellett. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged. Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven.

gyuri

Gyuri (56) - ügyvéd

A munkám és a családom mellett ez a heti egy alkalom számomra a legidálisabb nyelviskolába járni. Hétköznap kényelmesen fel tudok készülni az órákra, és át tudom rágni az ott tanultakat. A korosztályomnak - azt gondolom - ez egy ideális intenzitás. Nem vesz el sok időt az egyéb feladatokból, ehhez képest érzi az ember, hogy hétről-hétre fejlődik. A nyelviskola kiválasztásánál egyértelműen a Cosmopolitan felé érdemes billenti a mérleg nyelvét.

nori

Nóri (27) - diák

Orvosi egyetemre járok, ami azt jelenti, hogy körülbelül a tanulásról szól az életem. Óriási szerencsém van a családommal, illetve a párommal, hogy megerősítenek ezekben az években. Emellett valamennyi időt a nyelvtanulásra is szentelek. Heti egy szombatnál több nem férne most bele, de ennyit mindenképpen muszáj. Nagyon jól érzem magam a tanfolyamon. Sok nyelvtant, szavakat és kifejezéseket már az órán elsajátítok.

ignac

Ignác (29) - vállalkozó

A nyelvtanulás számomra szenvedély. Olyan, mint a drogosoknak az “anyag”. Öt nyelven beszélek már kiválóan. Ez akár elég is lenne az életben, de amikor nem tanulok egy idegen nyelvet, úgy érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Ennek a hobby-nak már jóval kevesebb időt tudok szentelni, mint korábban, de valamennyit mindig fogok. Abszolút várakozáson felüli a tanfolyam. Szuper jó a tanár, interaktív, kommunikatívak az órák.

ambrus

Ambrus (24) - kaszkadőr

Számomra nagyon fontos, hogy megoldjam a nyelvtanulást, hiszen egy-két éven belül külfödre szeretnék költözni. Nagy hórukkal elkezdtem egy félintenzív tanfolyamot, de a kiszámíthatatlan időbeosztásom közbeszólt, és nem tudtam bejárni az órákra. Be kellett látnom, hogy a mostani életritmusom mellett fel kell áldoznom a szombat délelőttöket. Nagyon köszönöm a sulinak a rugalmasságot, hogy lehetőséget adtak a váltásra.

Óraszám: 50 óra
Időtartam: 10 hét
Intenzitás: heti 1x5 óra szombatonként
Órakezdések: 10:00
Kezdések: márc. 14., márc. 28., ápr. 18.
Szintek: kezdő / újrakezdő I. (A1), kezdő / újrakezdő II. (A2), alapfokú I. (B1), alapfokú II. (B1), haladó I. (B2.1), haladó II. (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő I. (B2), középfokú nyelvvizsga-előkészítő II. (B2)
Tandíj: 49,990 Ft helyett 29,990 Ft

50 ÓRA SZÓBELI TRÉNING INGYEN

Szóbeli tréningek minden tanfolyamhoz angol, német, olasz
és spanyol anyanyelvi trénerekkel!
Külföldi munkavállalási tréning angol és német nyelven!
Angol és német alap- és középfokú nyelvvizsgatréning.
Ingyenes korrepetálás angol és német nyelven.
Mintha külföldön lennél egész évben!

Kihagyhatatlan ajánlat! Ezt az 1 évig lejárható bérletet
hallgatóink már a tanfolyamkezdés napjától felhasználhatják!

HALLGASS BELE SEGÉDANYAGUNKBA!

TANULJ SZAVAKAT KÖNNYEDÉN!

Online szótanuló segédanyag angol és német nyelven.
Minden diákunk számára INGYENES kezdőtől középfokig!
Többórás hangfelvétel, pár perces feladatsorokra bontva.

ANGOL 1     NÉMET 1

ANGOL 2     NÉMET 2

20% KEDVEZMÉNY TANKÖNYVEKRE

a Cosmopolitan Lingua Nyelviskola minden hallgatójának
a Famulus Könyvesboltban.
Cím: 1138 Budapest, Újpesti rkp. 5. (Jászai Mari térhez közel)

húsvét

HÚSVÉTI GRÁTISZ

  • Weblapunkon 3 ajándék tojást
  • rejtettünk el Hallgatóink számára.
  • Mindegyik egy-egy meglepetést
  • tartogat, mely hasznos segítséget
  • nyújthat a tanulásban, karrierben,
  • szabadidőben. 

 • Ha megtaláltad, kattints
 • rájuk és élj a lehetőséggel!