Német nyelvtanfolyamok

Intenzív Német NYELVTANFOLYAM Részletek Jelentkezés

Egy teljes tanév anyagának elsajátítása 4 hét alatt!

A lehető leggyorsabb haladás! Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged. Kezdő szintről már 4 hónap alatt (4x100 óra) középfokú nyelvtudást szereznek hallgatóink, 2 hónap (2x100 óra) elvégzésével pedig alapfokú nyelvtudás érhető el. Ha nem kezdő szintre szeretnél jelentkezni, akkor szintfelmérő megírása ajánlott, hogy biztosan a tudásodnak megfelelő csoportba kerülj! Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven.

Judit (24) - óvónő

A diploma átvétele miatt sürgettett az idő. Kezdő szintről 4 hónap alatt eljutottam középfokig, és sikeres nyelvvizsgát tettem. Ezután egy évet külföldön töltöttem babysitter-ként. A nyelvtudásom ezalatt megközelítette a felsőfokot. Miután visszatértem az országba elvégeztem egy felsőfokú-előkészítő tanfolyamot, lenyelvvizsgáztam és találtam egy kiváló állást ezúttal már itthon, egy elit kéttannyelvű magánóvodában.

Dani (45) - közgazdász

Örök újrakezdő voltam. Az egyetemi diplomámhoz egy második középfokú nyelvvizsga hiányzott. A munkaerő piacon nem zavart, mindig volt állásom, kihívást jelentő feladatokkal, korrekt fizetéssel. Aztán a munkahelyemen közölték, ha megszerzem a diplomámat, magasabb fizetést kapok, így ismét intenzív nyelvtanulásra adtam a fejem... A kapott fizetésemelés néhány hónap után meghaladta azt az összeget, amit a nyelviskolában tanfolyamokra, könyvekre elköltöttem. A fizetésemelés előnyeit azóta is élvezem.

Eszter (39) - bolti eladó

Elvált, háromgyerekes édesanyaként egy éven keresztül munkanélküli voltam. Végül úgy döntöttem, külföldön vállalok munkát. Elvégeztem kétszer 100 órát a nyelvsuliban 8 hét alatt, heti 5x5-ben. Kemény volt, rengeteget tanultam, de végigcsináltam, mert jobb jövőt szerettem volna gyermekeimnek biztosítani. Külföldön először takarítóként tudtam elhelyezkedni, majd felszolgálóként, most pedig egy parfümériában dolgozom. Az anyagi helyzetünk végre rendbe jött. Büszke vagyok magamra, hogy meg mertem ezt lépni.

Laci (18) - tanuló

A gimnázium harmadik évének végén megbuktam idegen nyelvből. Otthon teljesen kiakadt a család, így egész nyáron intenzív tanfolyamra kellett járnom. Szűk három hónapig csak az idegennyelvvel foglalkoztam - azzal keltem, azzal ébredtem -, és ez eszméletlenül gyors haladást eredményezett. Ráment ugyan egy nyaram, de nagyon megérte. Most osztályelső vagyok idegen nyelvből.


Peti (30) - belsőépítész

Pár éve indítottam el a saját vállalkozásomat. Egyre több külföldi megrendelővel dolgozom. Az annyanyelvemen kívül egy európai nyelvet már magabiztosan beszéltem, egy másikban viszont segítségre volt szükségem. Sok másik pesti nyelviskola után végül a Cosmo-nál kötöttem ki. Itt azonban végre megkaptam amit másoknál hiányoltam. Profizmus, oldott hangulat, remek csapat, egyszerűen elmúlt minden nyelvi gátlásom. Köszönöm még egyszer!

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 4 hét
Intenzitás: heti 5x5 óra hétfőtől péntekig (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 08:30, 12:45
Kezdések: jan. 26., febr. 9., febr. 23.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett 41,990 Ft

Félintenzív Német NYELVTANFOLYAM Részletek Jelentkezés

Gyors és hatékony tanulás munka vagy iskola mellett!

3 hónap alatt 1 gimnáziumi év tudásanyagát sajátíttatjuk el hallgatóinkkal munka vagy iskola mellett. Kezdő szintről így már 6 hónap után (2x100 óra) alapfokú, 12 hónap után pedig (4x100 óra) középfokú tudásszint érhető el, ill. sikeres nyelvvizsgát tesznek hallgatóink. Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 13 hét
Intenzitás: heti 2x4 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök
Órakezdések: hétfő/szerda 18:00-tól 21:00-ig, kedd/csütörtök 18:00-tól 21:00-ig
Kezdések: jan. 26., febr. 9., febr. 23.
Szintek: kezdő / újrakezdő (A1-2), alapfokú (B1), haladó (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő (B2), középfok feletti (B2+), felsőfokú felkészítő (C1)
Tandíj: 69,990 Ft helyett 41,990 Ft

Hétvégi Német NYELVTANFOLYAM Részletek Jelentkezés

Lassabb tempójú haladás a szabadidőben

3 hónap alatt fél év gimnáziumi tudásanyagot sajátíttatjuk el hallgatóinkkal munka vagy iskola mellett. Legyen szó külföldi és itthoni munkavállalásról, nyelvvizsga megszerzéséről, illetve ha az élet bármilyen területén használható nyelvtudásra van szükséged. Az órákon a szókincs, nyelvtan, nyelvi készségek (beszéd, olvasás, írás, hallás utáni szövegértés) fejlesztése mellett a nyelvvizsgák feladattípusaival is megismertetjük hallagatóinkat. Minden szint ingyenes szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melyről tanúsítványt adunk két nyelven.

Óraszám: 50 óra
Időtartam: 10 hét
Intenzitás: heti 1x5 óra szombatonként
Órakezdések: 10:00
Kezdések: jan. 17., jan. 31., febr. 14., febr. 28.
Szintek: kezdő / újrakezdő I. (A1), kezdő / újrakezdő II. (A2), alapfokú I. (B1), alapfokú II. (B1), haladó I. (B2.1), haladó II. (B2.1), középfokú nyelvvizsga-előkészítő I. (B2), középfokú nyelvvizsga-előkészítő II. (B2)
Tandíj: 49,990 Ft helyett 29,990 Ft

50 ÓRA SZÓBELI TRÉNING INGYEN

Szóbeli tréningek angol, német, olasz és spanyol anyanyelvi trénerekkel!
Külföldi munkavállalási tréning angol és német nyelven!
Angol és német alap- és középfokú nyelvvizsgatréning.
Ingyenes korrepetálás angol és német nyelven.
Mintha külföldön lennél egész évben!

Kihagyhatatlan ajánlat! Ezt az 1 évig lejárható bérletet
hallgatóink már a tanfolyamkezdés napjától felhasználhatják!

HALLGASS BELE SEGÉDANYAGUNKBA!

TANULJ SZAVAKAT KÖNNYEDÉN!

Online szótanuló segédanyag angol és német nyelven.
Minden diákunk számára INGYENES kezdőtől középfokig!
Többórás hangfelvétel, pár perces feladatsorokra bontva.

ANGOL 1     NÉMET 1

ANGOL 2     NÉMET 2