Olasz nyelvtanfolyamok

Olasz NYELVTANFOLYAMOK

Intenzív Olasz NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Egy teljes tankönyv anyagának elsajátítása 4 hét alatt!

Azoknak, akik a leggyorsabban szeretnének eljutni a kívánt tudásszintre. Ezzel a tanfolyammal 4 hét alatt igen látványosan fejlődik nyelvtudásod, egy teljes tankönyv tudásanyagát sajátítod el.

judit, intenzív nyelvtanfolyam

Judit (24) - óvónő

A diploma átvétele miatt sürgettett az idő. Kezdő szintről 4 hónap alatt eljutottam középfokig, és sikeres nyelvvizsgát tettem. Ezután egy évet külföldön töltöttem babysitter-ként. A nyelvtudásom ezalatt megközelítette a felsőfokot. Miután visszatértem az országba elvégeztem egy felsőfokú-előkészítő tanfolyamot, lenyelvvizsgáztam és találtam egy kiváló állást, ezúttal már itthon, egy elit kéttannyelvű magánóvodában.

dani, nyelvtanfolyam

Dani (45) - közgazdász

Örök újrakezdő voltam. Az egyetemi diplomámhoz egy második középfokú nyelvvizsga hiányzott. A munkaerő piacon nem zavart, mindig volt állásom, kihívást jelentő feladatokkal, korrekt fizetéssel. Aztán a munkahelyemen közölték, ha megszerzem a diplomámat, magasabb fizetést kapok, így ismét intenzív nyelvtanulásra adtam a fejem... A kapott fizetésemelés néhány hónap után meghaladta azt az összeget, amit a nyelviskolában tanfolyamokra, könyvekre elköltöttem. A fizetésemelés előnyeit azóta is élvezem.

eszter, budapesti nyelviskola

Eszter (39) - bolti eladó

Elvált, háromgyerekes édesanyaként egy éven keresztül munkanélküli voltam. Végül úgy döntöttem, külföldön vállalok munkát. Elvégeztem kétszer 100 órát a nyelvsuliban 8 hét alatt, heti 5x5-ben. Kemény volt, rengeteget tanultam, de végigcsináltam, mert jobb jövőt szerettem volna gyermekeimnek biztosítani. Külföldön először takarítóként tudtam elhelyezkedni, majd felszolgálóként, most pedig egy parfümériában dolgozom. Az anyagi helyzetünk végre rendbe jött. Büszke vagyok magamra, hogy meg mertem ezt lépni.

laci, nyelvoktatás

Laci (18) - tanuló

A gimnázium harmadik évének végén megbuktam idegen nyelvből. Otthon teljesen kiakadt a család, így egész nyáron intenzív tanfolyamra kellett járnom. Szűk három hónapig csak az idegennyelvvel foglalkoztam - azzal keltem, azzal feküdtem-, és ez eszméletlenül gyors haladást eredményezett. Ráment ugyan egy nyaram, de nagyon megérte. Most osztályelső vagyok idegen nyelvből.


peti, angol nyelvoktatás

Peti (30) - belsőépítész

Pár éve indítottam el a saját vállalkozásomat. Egyre több külföldi megrendelővel dolgozom. Az annyanyelvemen kívül egy európai nyelvet már magabiztosan beszéltem, egy másikban viszont segítségre volt szükségem. Sok másik pesti nyelviskola után végül a Cosmo-nál kötöttem ki. Itt azonban végre megkaptam amit másoknál hiányoltam. Profizmus, oldott hangulat, remek csapat, egyszerűen elmúlt minden nyelvi gátlásom. Köszönöm még egyszer!

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 4 hét
Intenzitás: heti 5x5 óra hétfőtől péntekig (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 08:30
Kezdések: dec. 5., jan. 2., jan. 9., jan. 16., jan. 30.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 83,320 Ft helyett dec. 9-ig 49,990 Ft
Engedélyszám: E-000445/2014/C003

Jelentkezés

Félintenzív Olasz NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Gyors és hatékony tanulás munka vagy iskola mellett!

Azoknak, akik munka vagy iskola mellett esténként érnek rá nyelvtanulásra. Ezzel a tanfolyammal pár hónap alatt már igen látványos nyelvtudásra teszel szert.

timea, angol nyelvtanfolyam

Tímea (41) - fodrász

Még abba a generációba tartozom, akiknek alig volt lehetősége nyugat-európai nyelveket tanulni az iskolában. Fiatalon mentem férjhez és hamarosan megszületettek a gyermekeink is. Onnantól kezdve az otthonteremtésé lett a főszerep az életünkben. Mindig akartam nyelveket tanulni, de nem volt rá időm. Aztán, gondoltam egyet és beiratkoztam. Kiváló és inspiráló a csapat. Ez a heti két este a nyelvsuliban számomra tudás és feltöltődés egyben.

szabolcs, nyelvtanfolyam

Szabolcs (34) – marketingszakember

A mai világban nagyon nehéz idegen nyelv ismerete nélkül élni, hiszen a mindennapokban, a munkában, az utazások során lépten-nyomon szükség lehet rá. Például külföldi kerékpártúráim alkalmával is elengedhetetlen, hogy valamilyen módon meg tudjam értetni magamat a helyiekkel. A munka világában pedig már ritkaságszámba megy az, ahol nem előny, ha az ember jól beszél valamilyen idegen nyelvet.betti, nyelviskola budapest

Betti (22) - pénzügyi adminisztrátor, diák

Tavaly év elején kezdtem el kezdő szintről nyelvet tanulni - a főiskola és egy részmunkaidős állás mellett - kétszer egy héten. Év végére sikeresen lenyelvvizsgáztam középfokon, így lekerült a vállamról az a teher, hogy a diplomámat ennek hiányában nem tudom majd átvenni. Rendkívül hasznosnak tartom az ajándék 50 óra szóbeli tréninget is, amelyre a mai napig járok.kornel, német nyelvtanfolyam

Kornél (17) - diák

Számomra most a tanulásé és a focié a főszerep. Edzés, gimi, illetve heti kétszer este meg rohanok a nyelvsuliba. A jövő tanévre egy külföldi ösztöndíjra pályázom, úgyhogy oda kell tennem magam. A nyelviskolában azt bírom, hogy mindenki nagyon különböző életekből érkezik a tanfolyamra, különböző értékrendekkel, különböző korosztályból, de a célunk itt mégis ugyanaz.anett, olasz nyelvtanfolyam

Anett (29) - ügyvéd

A Cosmopolitan Lingua Nyelviskola tanárai és anyanyelvi trénerei nálam csillagos ötösre vizsgáztak, és ez nem csak reklámszöveg. Van összehasonlítási alapom, hiszen már professzionálisan megtanultam egy idegen nyelvet, mielőtt ide kerültem. Szóval, mindenkinek ajánlom! Már több mint két éve, hogy ide járok. Most kezdtem bele egy újabb tanfolyamba. Eddig egy felső- és egy középfokú nyelvvizsgát köszönhetek az intézménynek.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 13 hét
Intenzitás: heti 2x4 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök, vizsganapok péntekenként
Órakezdések: hétfő/szerda 18:00-tól 21:00-ig, kedd/csütörtök 18:00-tól 21:00-ig
Kezdések: dec. 5., jan. 2., jan. 9., jan. 16., jan. 30.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 83,320 Ft helyett dec. 9-ig 49,990 Ft
Engedélyszám: E-000445/2014/C003

Jelentkezés

Hétvégi Olasz NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Lassabb tempójú haladás a szabadidőben

gyuri, angol

Gyuri (56) - ügyvéd

A munkám és a családom mellett ez a heti egy alkalom számomra a legidálisabb nyelviskolába járni. Hétköznap kényelmesen fel tudok készülni az órákra, és át tudom rágni az ott tanultakat. A korosztályomnak - azt gondolom - ez egy ideális intenzitás. Nem vesz el sok időt az egyéb feladatokból, ehhez képest érzi az ember, hogy hétről-hétre fejlődik. A nyelviskola kiválasztásánál egyértelműen a Cosmopolitan felé érdemes billenti a mérleg nyelvét.

nori, német

Nóri (27) - diák

Orvosi egyetemre járok, ami azt jelenti, hogy körülbelül a tanulásról szól az életem. Óriási szerencsém van a családommal, illetve a párommal, hogy megerősítenek ezekben az években. Emellett valamennyi időt a nyelvtanulásra is szentelek. Heti egy szombatnál több nem férne most bele, de ennyit mindenképpen muszáj. Nagyon jól érzem magam a tanfolyamon. Sok nyelvtant, szavakat és kifejezéseket már az órán elsajátítok.

ignac, olasz

Ignác (29) - vállalkozó

A nyelvtanulás számomra szenvedély. Olyan, mint a drogosoknak az “anyag”. Öt nyelven beszélek már kiválóan. Ez akár elég is lenne az életben, de amikor nem tanulok egy idegen nyelvet, úgy érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Ennek a hobby-nak már jóval kevesebb időt tudok szentelni, mint korábban, de valamennyit mindig fogok. Abszolút várakozáson felüli a tanfolyam. Szuper jó a tanár, interaktív, kommunikatívak az órák.

ambrus, spanyol

Ambrus (24) - kaszkadőr

Számomra nagyon fontos, hogy megoldjam a nyelvtanulást, hiszen egy-két éven belül külfödre szeretnék költözni. Nagy hórukkal elkezdtem egy félintenzív tanfolyamot, de a kiszámíthatatlan időbeosztásom közbeszólt, és nem tudtam bejárni az órákra. Be kellett látnom, hogy a mostani életritmusom mellett fel kell áldoznom a szombat délelőttöket. Nagyon köszönöm a sulinak a rugalmasságot, hogy lehetőséget adtak a váltásra.

Óraszám: 50 óra
Időtartam: 10 hét
Intenzitás: heti 1x5 óra szombatonként
Órakezdések: 10:00
Kezdések: nov. 26., dec. 10., jan. 14.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 49,990 Ft helyett dec. 9-ig 29,990 Ft
Engedélyszám: E-000445/2014/C003

Jelentkezés

50 ÓRA SZÓBELI TRÉNING* INGYEN anyanyelvi trénerekkel

Nekünk fontos, hogy az olasz nyelvtanfolyamon megszerzett tudást lehetőséged legyen gyakorolni. Tréningjeinket 1 éven keresztül látogathatod ingyen.
Fejleszd beszédrutinod számos témakörben!

BESZÉD, BESZÉD ÉS CSAK BESZÉD!
MINTHA KÜLFÖLDÖN LENNÉL...

INGYEN SEGÉDANYAGOK

Nálunk nincs fénymásolási díj! Minden oktatási segédletet ingyenesen biztosítunk Hallgatóinknak. Minden olasz nyelvtanfolyam záróvizsgával ér véget, melyről ingyenes tanúsítványt adunk, igény szerint több nyelven is.

INGYEN ANYANYELVI TRÉNING*

Angol, német, olasz és spanyol tréningek ingyen. Beszéd, beszéd és csak beszéd, mintha külföldön lennél egész évben. Mindegy, hogy milyen szinten beszéled a nyelvet, tudd magad megértetni! Oldott hangulat, baráti légkör. Beszédkészséged napról-napra fejlődik. Olasz nyelvtanfolyamon megszerzett tudásod egyre könnyebben használod így a mindennapokban.

INGYENES PRÓBAÓRA

Gyere el hozzánk egy próbaórára!
Mindenki számára ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Időpont egyeztetés személyesen vagy telefonon bármilyen szintű olasz nyelvtanfolyamra.

-20% TANKÖNYVEKRE

hallgatóinknak a Famulus Könyvesboltban. Cím: 1138 Budapest, Újpesti rkp. 5. (Jászai Mari térhez közel). Óriási kedvezmények tankönyvekre minden olasz nyelvtanfolyamhoz.

ŐSZI OLASZ NYELVTANFOLYAM?

Intenzív, félintenzív és hétvégi olasz nyelvtanfolyamok kedvezményes áron a Cosmopolitan-Lingua nyelviskolában. Minden nyelvtanfolyamhoz +50 óra 1 évig lejárható ingyen szóbeli tréninget adunk, melyet anyanyelvi trénerek tartanak. Nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapi kommunikációra, de a nyelvtanra és a nyelvvizsgatípusú feladatokra is! Minden hallgatónk számára 20% kedvezményt adunk a tankönyvek árából. Legyen szó kezdő, haladó vagy emelt szintű nyelvvizsgáról, érettségiről, külföldi munkavállalásról, mi segítünk a felkészülésben! Komplex próbanyelvvizsgánkon próbára teheted tudásod. Ne halogasd tovább a döntést, gyere el ingyenes próbaóránkra!!

BEMUTATKOZÓ

Ismerd meg néhány tanárunkat!

EZT LÁTTAD MÁR?

Ki ne hagyd, mert ezek is mi vagyunk! :)

Első lecke: Milyen nyelveket hallasz a videóban?