Orosz nyelvtanfolyam


Az utóbbi időben egyre többen ismerkednek az újra felértékelődött orosszal, s nemcsak a nyelvvel, hanem a kultúrával is. Több, mint negyed század telt el azóta, hogy az orosz nyelv nem kötelező. Mára pedig alig találni olyanokat hazánkban, akik beszélnek oroszul. Viszont az igény egyre nagyobb. Nem véletlen tehát, hogy a munkaerőpiacon is előnyt élvez az, aki egyebek mellett tud oroszul is.

Nézd meg aktuális orosz nyelvtanfolyam kínálatunkat és tanulj nálunk!


HETI AKCIÓ: -40%

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - angol nyelvtanfolyam, német nyelvtanfolyam, olasz nyelvtanfolyam, spanyol nyelvtanfolyam
Orosz intenzív nyelvtanfolyam

Orosz intenzív nyelvtanfolyam

Mire képes 4 hét? Az intenzív orosz nyelvtanfolyammal 4 hét = 1 tanév! Gyakorlatilag együtt fogsz élni az orosz nyelvvel. Akkor válaszd az intenzív orosz nyelvtanfolyamot, ha van időd minden hétköznap eljárni nyelviskolánkba és otthon is mindig szánsz időt a felkészülésre. Tömény, gyors, dinamikus oroszozással nézel szembe, azonban ha szorgalmas és elszánt vagy, hihetetlen eredményeket érsz el. Mi mindenben segítünk!

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 4 hét
Intenzitás: heti 5x5 óra, hétfőtől péntekig (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 9:00
Kezdések: február 5.
Szintek: kezdő
Engedélyszám: *
Tandíj: 116.990 Ft helyett január 26-ig 69.990 Ft
Egyéb kedvezmények: -20% nyelvkönyvekre
Jelentkezem!
Orosz félintenzív tanfolyam

Orosz félintenzív tanfolyam

Munka vagy iskola mellett általában a félintenzív orosz nyelvtanfolyamot választják hallgatóink. Heti kétszer kell nyelviskolánkba eljárnod a kora esti órákban. A haladás dinamikus, 12 hét alatt sajátítod el egy teljes tanév orosz tudásanyagát, így egyéb kötelezettségeid mellett is lehetőséged van egy igazán hatékony orosz nyelvtanfolyamon részt venni. Félintenzív orosz nyelvtanfolyamaink kedd-csütörtök esti párosításokban indulnak.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 12 hét
Intenzitás: heti 2x4 óra, kedd és csütörtök (1 óra = 45 perc)
Órakezdések: 18:00
Kezdések: február 6.
Szintek: kezdő
Engedélyszám: *
Tandíj: 116.990 Ft helyett január 26-ig 69.990 Ft
Egyéb kedvezmények: -20% nyelvkönyvekre
Jelentkezem!

Nézd meg kiemelt videóinkat!