VIDEÓK


Home sweet home - Cosmo!

Ismerd meg sokoldalú csapatunkat 2018-as videónkból, és tanulj nálunk idegen nyelveket! Az órák után maradj szóbeli tréningeinken, kóstolj bele egyéb kurzusainkba, vagy csak maradj egy süteményre, italra a kávézónkban, ahol leckét írni is öröm! Come on! :)

Aliz & Misi - nyelvtanárok

Ismerjétek meg Alizt és Misit! Ha angolul vagy németül szeretnél tanulni, lehet hozzájuk kerülsz! :)

Melinda & Bonifác - nyelvtanárok

Vajon Meli és Boni miként kezdték pályafutásukat? A videóból kiderül, hogyan kerültek közel az angol nyelvhez! :)

Reni & Kornél & Ádám - nyelvtanárok

Vajon mindent tudtok Kornélról, Reniről és Ádámról? Mi minden kellett ahhoz, hogy nyelvtanárok legyenek?

Orsi & Dávid - nyelvtanárok

Minden, amit Orsiról és Dávidról tudni akartatok!

H12 - a nyelvoktatás új vegyértéke

Mi az a T34? Mi az az E20?... Ha tudod a válaszokat, akkor már jól ismersz minket. Olyan fontos jelek ezek nyelviskolánk mindennapjaiban, amik nélkül elvesznél a tanfolyamok sűrűjében. Aki ezeket a jeleket - mondhatni pesti vegyértékeket - jól ismeri, már jó helyen van, hogy szintézisbe kerüljön az angol, német, olasz vagy spanyol nyelvismerettel. MI AZ A H12?... Képzeld azt, hogy a Nyugati pályaudvarnál vagy. Körülötted nyüzsgés, 4-6 villamos, pláza, stb., alattad dübörög a metró... Haladj észak irányba pár lépést a Váci útra, pár méter múlva balra a Katona József utcába, majd a második saroknál jobbra... Ezek után már jöhet is a nyelvtanulás! :)

Milyen a jó tanár?

Feltettük magunknak a naaaagy kérdést: MILYEN A JÓ TANÁR? Tiszteletet parancsoló, laza, vicces, vidám, mindig jókedvű, kétlábon járó szótárfüzet, szigorú és nem az. És mit gondolnak a tanárok arról, hogy milyen a jó tanár? Most anyanyelvi tanárainkat is bemutatjuk nektek.

Milyen a jó a diák?

MILYEN A JÓ DIÁK? Nyelviskolánkba nagyon különböző életekből érkeznek a Hallgatók. Különböző elvárások, különböző hozzáállás, különböző személyiségek. A cél azonban nálunk ugyanaz. :)

Intenzív tanfolyamok

4 HÉT = 1 TANÉV! Intenzív nyelvtanfolyamainkkal 100 óra tudásanyagát sajátítod el egy hónap alatt. Gyakorlatilag együtt fogsz élni a nyelvvel. Tömény, gyors, dinamikus nyelvtanulással nézel szembe, azonban ha szorgalmas és elszánt vagy, hihetetlen eredményeket érsz el. Mi mindenben segítünk! :)

Félintenzív tanfolyamok

Munka vagy iskola mellett általában a FÉLINTENZÍV nyelvtanfolyamot választják hallgatóink. Heti kétszer kell nyelviskolánkba eljárnod a kora esti órákban. A haladás dinamikus, 12 hét alatt sajátítod el egy teljes tanév tudásanyagát, így egyéb kötelezettségeid mellett is lehetőséged van egy igazán hatékony nyelvtanfolyamon részt venni...

Hétvégi tanfolyamok

HÉTVÉGI NYELVTANFOLYAMAINK lassabb tempót diktálnak számodra, hiszen egy héten egyszer - szombat délelőttönként - kell jönnöd. Több időd van a felkészülésre, kevesebb tananyagot kell feldolgoznod hetente. Azoknak ajánljuk, akiknek tényleg nincs idejük hétköznaponként és kénytelenek a hétvégéjüket nyelvtanulásnak szentelni. Mi mindent elkövetünk majd, hogy a nyelvtanulás egyszerre legyen számodra hasznos és szórakoztató, ha már a szombatod erre szánod... :)

Ajándékok

Ki ne hagyd, ha hozzánk jársz nyelvtanfolyamra! Ha nálunk tanulsz angolul, németül, olaszul vagy spanyolul, számos lehetőséged nyílik gyakorolni és használni a nyelvtanfolyamainkon megszerzett nyelvtudást!

Bemutatkozás

Csapatunkból páran összeálltunk és készítettünk számodra egy bemutatkozó kisfilmet. Tanulj nálunk idegennyelveket! :) Német, olasz, spanyol, francia és angol nyelvtanfolyamok a Cosmopolitan Nyelviskolában Budapesten.

Ezt láttad már?

Ki ne hagyd, mert ezek is mi vagyunk! Készítettünk Neked egy kis kedvcsinálót! :) Első lecke: milyen nyelveket hallani a klipben?