Külföldi munkavállalás

Alábbi cikkünk azoknak szól, akik tervezik, hogy a jövőben külföldön vállalnak munkát. A Cosmopolitan nyelviskola segít önéletrajzod megírásában, felkészít az állásinterjúra és a mindennapi szituációkra.

Hogyan tudom igénybe venni az ingyenes felkészítő tréningeket?
Az ingyenes felkészítő tréningeken való részvételhez először töltsd ki szintfelmérő tesztünket az általad választott nyelven és döntsd el, hogy intenzív, félintenzív, normál vagy hétvégi tanfolyamunkat választod-e. A nyári időszakban iskolánk csak intenzív és félintenzív tanfolyamokat indít! A tanfolyam megkezdésével igénybe veheted bármely ingyenes tréningünket.

Melyek azok az ingyenes tréningek, amik kifejezetten külföldi munkavállalásra készítenek fel?
Ha a beszédet szeretnéd gyakorolni, semmiképp se hagyd ki 50 órás szóbeli tréningünket! A képzést anyanyelvi trénerek tartják, így teljesen olyan érzésed lesz, minta külföldön lennél. Ha még nem készítetted el önéletrajzodat vagy csak ki szeretnéd próbálni magad egy külföldi felvételi beszélgetésen, Neked találták ki állásinterjú és CV író tréningünket! De indítunk tréninget kifejezetten külföldi munkavállaláshoz is, ahol lehetőséged nyílik arra, hogy felkészülj olyan szituációkra, mint pl. a munkaszerződés megvitatása vagy a banki ügyintézés. Emellett bátran ajánljuk nyelvtani korrepetálásunkat és online segédleteinket.

Melyik tanfolyamot válasszam, ha a jövőben külföldön fogok dolgozni?
Természetesen ez attól is függ, hogy mennyi szabadidő és energia áll rendelkezésedre, milyen a nyelvi szinted jelenleg, illetve mikor kezdesz kinti munkahelyeden? Ha van lehetőséged rá, mi mindenképpen az intenzív vagy félintenzív képzéseket javasoljuk, hiszen ez a két nyelvtanfolyam készít fel a leggyorsabban és a leghatékonyabban a külföldi munkavállalásra. Mivel csaknem mindennap, több órán keresztül alkalmad lesz gyakorolni az adott nyelvet, könnyedén hozzászoksz, és jól tudsz majd érvényesülni külföldön.

Eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk külföldi munkavállalásodhoz!

Vissza