Hogyan mérd fel nyelvtudásod?

Alábbi cikkünket azok számára ajánljuk, akik elhatározták, hogy belevágnak a nyelvtanulás rejtelmeibe. Ha Te is közéjük tartozol, már meg is tetted az első lépést egy tökéletes nyelvtudás érdekében. Mi következik ezután?

Mérd fel tudásod! Ha kezdő tanfolyamot keresel, vagy régi nyelvtudásodat szeretnéd felfrissíteni és fejleszteni, esetleg olyan konkrét célokat tűztél ki magad elé, mint az érettségi, a nyelvvizsga, vagy a külföldi munkavállalás, minden esetben érdemes a szintfelmérő kitöltésével kezdened.

A szintfelmérő teszt a lehető legjobb módszer arra, hogy jelenlegi tudásod felmérésével a számodra leginkább megfelelő csoportba kerülhess. A legtöbb nyelviskola már lehetőséget nyújt arra, hogy online írd meg a szintfelmérőt, így pár perc alatt megtudhatod, milyen szintű nyelvtudásod. Ha viszont könnyen elkalandozik figyelmed, vagy nem tudod megállni, hogy ne használj bármilyen segédeszközt, maradj inkább a hagyományos, papíralapú tesztnél, hiszen ne feledd, ez a Te érdekedet szolgálja! 

Amire mindenképpen figyelj a teszt kitöltésekor: szánj rá elegendő időt, figyelmesen olvasd végig a feladatokat és figyelj oda a helyesírásra!

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy felmérd tudásod, töltsd ki a Cosmopolitan ingyenes szintfelmérőjét online vagy személyesen nyitvatartási időben! A tesztek angol, német, olasz, spanyol és francia nyelven érhetőek el! Az első pár feladat nagyon egyszerű, így bárki nyugodtan kipróbálhatja, kezdőként is. Az eredményeket azonnal megkapod, a kitöltés pedig nem jár semmilyen kötelezettséggel sem. Szóval… mire vársz még? :)

Vissza