Készülj velünk az utazásra!

Legyen szó külföldi nyaralásról, munkavállalásról, vagy külföldi ismerősök meglátogatásáról, a Cosmopolitan nyelviskola segít Neked a felkészülésben!

Az alábbiakban bemutatunk 3 olyan szolgáltatást, melyet a kiválasztott tanfolyamod mellett ingyenesen vehetsz igénybe, és segítségükkel könnyen és gyorsan elsajátíthatod a külföldi utazásokhoz szükséges alapvető kifejezéseket és kulcsszavakat:

1. 50 óra szóbeli tréning anyanyelvi trénerekkel
Válaszd szóbeli tréningünket és tanulj úgy, mintha külföldön lennél! Anyanyelvi trénereink arra törekszenek, hogy a hallgatók beszédkészsége, szókincse és hallásértése kiemelkedően fejlődjön, így az órán egyetlen egy magyar szót sem ejtenek ki. A cél az, hogy bármilyen szinten is beszéled az adott nyelvet, képes legyél megértetni magadat. Amennyiben külföldi munkavállalást tervezel, érdemes speciális „Munkavállalási, állásinterjú- és önéletrajzíró” tréningünket választanod.

2. Szótanuló program
Próbáld ki angol vagy német szótanuló hanganyagainkat kezdő szinttől középfokig! Teljes hanganyagunk a beiratkozáskor megadott kóddal érhető el a nyelvtanfolyamokhoz. Többórás hangfelvétel, pár perces feladatsorokban. Tanulj szavakat rekordidő alatt!

3. Kvíz
Tanulj nyelvet szórakozva! Új alkalmazásunk lehetőséget biztosít, hogy gyakorolhasd a tanfolyamon megszerzett tudást. Válaszolj 100 kérdésre, és ki tudja, talán nem csak tudással, de nyereménnyel is gazdagodhatsz!

Még nem terveztél utazni, de bármikor benne lennél egy külföldi kiruccanásba? Legyél Te a szerencsés és utazz velünk! Idén már több diákunkat, továbbá tehetséges, de anyagilag hátrányos helyzetű egyetemistát utaztattunk a Velencei karneválra ingyen! A jövőben igyekszünk új programokkal is kedveskedni Nektek!

Reméljük, hogy kipróbálod ingyenes szolgáltatásainkat és utazásod során hasznosnak találod majd őket!

Vissza