nyelvtanfolyamok

NYELVTANFOLYAMOK

Óriási kedvezmények és számos ajándék vár Őszi Akciónk keretein belül. Most minden őszi tanfolyamunk mellé választhatsz egy ajándékot. Hogy miért? Csak úgy! :) Nekünk az a legfontosabb - amellett, hogy most tényleg megtanulsz ul -, hogy jól érezd magad nálunk! SŐT! Nyerhetsz egy 1 Iphone 6s-t is, ha beiratkozol őszi tanfolyamunk egyikére.

nyelviskola, megelepetés, ajándék, nyeltanfolyam, nyerj nyelvtanfolyamot
Megnézem az ajándékomat!

Öt ajándék közül tudsz választani egyet, ha nálunk tanulsz ősszel ul... Döntsd el Te, melyiket szeretnéd!**

nyelvtudás, nyeltanfolyam, nyerj nyelvtanfolyamot,  tanfolyam

Országok Ízei
Iphone Nyereményjáték

Kóstold meg Európa öt nagy nyelvterületének ízvilágát házias jellegű, kézműves szendvicsek formájában. Nyelviskolánk rendezvényén a magával ragadó olasz konyhán túl találkozol angol, német, spanyol és francia ízkompozíciókkal is. Egész napos Országok Ízei rendezvényünket 2017. január. 21-én tartjuk. SŐT! A résztvevők közt a helyszínen 1db Iphone 6s készüléket, továbbá 1db két fős utazást sorsolunk ki a 2017-es Velencei Karneválra.

Mozizz a Westendben

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, válassz mozijegyet ajándékba, és nézz meg egy jó filmet.Gokartozz a Hungaroringen

Száguldás, izgalom, a vezetés öröme! Ez várhat most rád, ha ezt az ajándékunkat választod. Mert a felnőtteknek is jár néha gyereknap! :)

Egy kis lazulás

A gyönyörűen felújított Irgalmasok Veli Bej Fürdője Budapest egyik legszebb török fürdője. Vadonatúj wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére jakuzzival, két gőzkamrával, finn és infraszaunával... Ha ezt az ajándékot választod, három órán kereszül élvezheted a lazító kényeztetést.

45 perc magánóra*

nyelvtanfolyamod végén szívesen konzultálnál magánóra keretein belül is egy nyelvtanárral kettesben? Nálunk ezt ingyen megteheted, ha ezt az ajándékot választod. A magánórát egy előre megjelölt szombati napon veheted majd igénybe.**Ezen akciónk csak 2016. aug. 25. és 2016. szept. 11. között jelentkező, majd az őszi időszakban valóban nálunk tanuló hallgatóink számára érvényes. Más akciónktól független, tehát egyszerre is igénybevehető, összevonható. Hogyan veheted igénybe ajándékod: Nem kell mást tenned, mint őszi nyelvtanfolyamod végét követő egy héten belül telefonon jelezni recepciónkon, hogy melyik ajándékot választottad.

Normál NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Lassabb tempóban, de ugyanolyan hatékonyan!

Azoknak, akik már délután befejezik a sulit, illetve végeznek a munkahelyükön és picit lassabb tempóban, de ugyanolyan hatékonyan szeretnének haladni. 4 hónap alatt ezzel a tanfolyammal is rohamosan fejlődik nyelvtudásod.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 16 hét
Intenzitás: heti 2x3 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök
Órakezdések: hétfő/szerda 15:30-tól 17:45-ig, kedd/csütörtök 15:30-tól 17:45-ig
Kezdések: máj. 30., jún. 13., jún. 20., jún. 27., júl. 11., júl. 18., júl. 25., aug. 8., aug. 22., szept. 5., szept. 19.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 76,650 Ft helyett jún. 3-ig 45,990 Ft

Jelentkezés