nyelvtanfolyamok

Normál NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Lassabb tempóban, de ugyanolyan hatékonyan!

Azoknak, akik már délután befejezik a sulit, illetve végeznek a munkahelyükön és picit lassabb tempóban, de ugyanolyan hatékonyan szeretnének haladni. 4 hónap alatt ezzel a tanfolyammal is rohamosan fejlődik nyelvtudásod.

Óraszám: 100 óra
Időtartam: 16 hét
Intenzitás: heti 2x3 óra hétfő/szerda vagy kedd/csütörtök
Órakezdések: hétfő/szerda 15:30-tól 17:45-ig, kedd/csütörtök 15:30-tól 17:45-ig
Kezdések: máj. 30., jún. 13., jún. 20., jún. 27., júl. 11., júl. 18., júl. 25., aug. 8., aug. 22., szept. 5., szept. 19.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 76,650 Ft helyett jún. 3-ig 45,990 Ft

Jelentkezés

Hétvégi NYELVTANFOLYAM Kiknek ajánljuk? Jelentkezés

Lassabb tempójú haladás a szabadidőben

gyuri, angol

Gyuri (56) - ügyvéd

A munkám és a családom mellett ez a heti egy alkalom számomra a legidálisabb nyelviskolába járni. Hétköznap kényelmesen fel tudok készülni az órákra, és át tudom rágni az ott tanultakat. A korosztályomnak - azt gondolom - ez egy ideális intenzitás. Nem vesz el sok időt az egyéb feladatokból, ehhez képest érzi az ember, hogy hétről-hétre fejlődik. A nyelviskola kiválasztásánál egyértelműen a Cosmopolitan felé érdemes billenti a mérleg nyelvét.

nori, német

Nóri (27) - diák

Orvosi egyetemre járok, ami azt jelenti, hogy körülbelül a tanulásról szól az életem. Óriási szerencsém van a családommal, illetve a párommal, hogy megerősítenek ezekben az években. Emellett valamennyi időt a nyelvtanulásra is szentelek. Heti egy szombatnál több nem férne most bele, de ennyit mindenképpen muszáj. Nagyon jól érzem magam a tanfolyamon. Sok nyelvtant, szavakat és kifejezéseket már az órán elsajátítok.

ignac, olasz

Ignác (29) - vállalkozó

A nyelvtanulás számomra szenvedély. Olyan, mint a drogosoknak az “anyag”. Öt nyelven beszélek már kiválóan. Ez akár elég is lenne az életben, de amikor nem tanulok egy idegen nyelvet, úgy érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Ennek a hobby-nak már jóval kevesebb időt tudok szentelni, mint korábban, de valamennyit mindig fogok. Abszolút várakozáson felüli a tanfolyam. Szuper jó a tanár, interaktív, kommunikatívak az órák.

ambrus, spanyol

Ambrus (24) - kaszkadőr

Számomra nagyon fontos, hogy megoldjam a nyelvtanulást, hiszen egy-két éven belül külfödre szeretnék költözni. Nagy hórukkal elkezdtem egy félintenzív tanfolyamot, de a kiszámíthatatlan időbeosztásom közbeszólt, és nem tudtam bejárni az órákra. Be kellett látnom, hogy a mostani életritmusom mellett fel kell áldoznom a szombat délelőttöket. Nagyon köszönöm a sulinak a rugalmasságot, hogy lehetőséget adtak a váltásra.

Óraszám: 50 óra
Időtartam: 10 hét
Intenzitás: heti 1x5 óra szombatonként
Órakezdések: 10:00
Kezdések: jún. 4.
Szintek: kezdőtől alapfokú, középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgáig több szinten
Tandíj: 49,990 Ft helyett jún. 3-ig 29,990 Ft

Jelentkezés